voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 25,-

Filters

Filters

Artikel sortering
Kleur
toon meer
toon minder
Lens
toon meer
toon minder
Technologie
toon meer
toon minder


Een moment geduld aub.

Watersport

Gyron watersport
Wanneer je watersport beoefent, is het dragen van een zonnebril natuurlijk essentieel. Zeilers zijn zich in het algemeen bewust van het gevaar van uv-stralen. Daarnaast hindert de overdaad aan blauw licht de ogen om goed te focussen. Tijdens de watersport verdienen de ogen daarom de bescherming van een goede zonnebril. Ontdek ons ruime assortiment aan zonnebrillen voor watersport en sta versteld van de hoge kwaliteit van onze producten.

Vanaf  € 19,95
Vanaf  € 79,95
Vanaf  € 12,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 79,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 29,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 34,95
€ 39,95

Voor jouw watersport is er de ideale zonnebril


Een goede kwaliteit van een zonnebril is van belang om op een comfortabele en veilige manier je watersport te kunnen beoefenen. Er is dan ook bijna nergens zoveel licht als op het open water. Gyronsport heeft een aantal brillen voor de watersport ontwikkeld die naast een gepolariseerde lens ook een BB-coating (blue blocker) hebben voor een optimaal zicht. Deze technologie is bijvoorbeeld ook van belang bij wintersporten, waar de sneeuw het licht sterk weerkaatst. Overigens hebben wedstrijdzeilers soms liever geen gepolariseerde lenzen, omdat dit het aflezen van digitale instrumenten moeilijker kan maken. 


Bestel jouw sportbril uit ons brede assortiment


Meer weten over sportzonnebril en de voordelen hiervan? Bekijk de verschillende technologieën waar onze brillen over beschikken om het beoefenen van een bepaalde sport een stuk gemakkelijker te maken. Bestel jouw sportbril uit ons brede assortiment vandaag voor 16:00 uur en ontvang deze al de volgende werkdag! Ook profiteer je van gratis verzending vanaf € 25,-.