voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 50,-Een moment geduld aub.

De Gyron Go is de perfecte E-Bike helm!

Dat vinden wij bij Gyron en met ons vele E-Bikers inmiddels ook!

Gyron go E-bike helm

Maar waarom is dit dan?

Om deze vraag te beantwoorden keken we naar de criteria en uitslag van de helmentest van de ANWB Wij hebben de Gyron Go door experts laten beoordelen op de criteria zoals in deze test gehandhaafd zijn.

Licht Gewicht

Zo wordt de Gyron Go heel licht van gewicht bevonden; met z’n 280 gram zou het de lichtste helm uit de test zijn geweest. De Gyron Go is daarbij met 22 ventilatiegaten een zeer goed ventilerende helm en voldoet aan de strenge veiligheidsnorm EN1078.

Comfort & Pasvorm

Ook aan het comfort is gedacht; de Gyron Go heeft een iets rondere pasvorm dan de meeste andere helmen waardoor de pasvorm “West-Europees” is; hierdoor valt de helm over uw hoofd heen in plaats van iets boven uw hoofd te blijven hangen. Het insectennet in de helm is stevig en verhoogt het comfort aanzienlijk. Daarbij is een insectennet in de prijsklasse van de Gyron Go eerder uitzondering dan regel.

Uiterlijk: Chique en sportief

Over smaak valt niet te twisten maar qua design is de Gyron Go daarbij zeer fraai! Geen flitsende speedy-helm maar een chique design in een mat zwarte kleur of exclusieve matte titaniumkleur. Met de Gyron Go mag u gezien worden!

Prijs

Verkrijgbaar voor 49,95 bij onze dealers (Link naar dealerpagina) of online op www.gyronsport.nl

Gyron go E-bike helm Beach
ETN logo Stealth Logo Gyron logo

Nieuwsbrief Januari

Allereerst wensen wij u en uw naasten de Beste Wensen voor 2023. Dat het zakelijk een succesvol jaar mag worden maar dat we ook gezond blijven. Want dat is heel belangrijk!

Zakelijk hopen wij u optimaal van dienst te mogen zijn!

Zoals u weet heeft Eris Trading Nederland bv in Ter Aar per 1 oktober 2022 de activiteiten van Stealth Wheels in Belsele overgenomen. Glenn De Ridder richt zich nu hoofdzakelijk op de verkoop en samenstelling van racefietsen. Daarnaast ondersteunt hij ons ook met zijn jarenlange ervaring! Daarnaast is en blijft Glenn het Service center voor de afnemers in België! En daar zijn wij heel blij mee.

Het adres:
Stealth Wheels Service center België
Kerkstraat 23
9111 Belsele

In deze nieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen:
- Velofollies
- Configurator
- Fietsbrillen op sterkte
- Automatische incasso/ domiciliering

Velofollies

Op 20 januari a.s. opent Velofollies haar deuren, de beurs voor iedere fietser en wielerliefhebber!
Uiteraard staat ook Stealth Wheels weer op de beurs in Kortrijk. U bent dus van harte welkom om (behalve een heerlijk kopje koffie) onze producten en nieuwe ontwikkelingen te bekijken op onze stand.

Glenn De Ridder (’t Peloton / Stealth Wheels Service center België), onze vertegenwoordiger Andre Hengstman en onze accountmanager Guido van der Hoorn zijn aanwezig om onze laatste ontwikkelingen te tonen.

Velofollies 2023Booth 406C

Configurator

Op onze website (Stealthwheels.nl en Stealthwheels.be) is de configurator weer volledig beschikbaar(er komen nog updates aan waardoor hij sneller zal werken). Daarmee kunt u iedere beschikbare samenstelling van een gewenste wiel-set configureren. Het resultaat van de configurator kunnen klanten bewaren of als mail naar zichzelf of u sturen.

Ook in de B2B heeft de configurator een upgrade gekregen. De wielen zijn nu samen te stellen zoals ook op de Stealthwheels.nl. Mochten er speciale wensen zijn zoals bijvoorbeeld 55 voor/65 achter kunt u dit aangeven bij de opmerkingen in het winkelwagentje. Zodra we een B2B bestelling hebben ontvangen ontvangt u van ons z.s.m. een verwachte levertijd.

Nog geen toegang tot de B2B?
U kunt middels deze link uw B2B account activeren met de volgende stappen:

  • U komt aan op de registratie pagina
  • Hier vult u bij “wachtwoord vergeten” het emailadres in waarop u deze mail heeft ontvangen
  • U ontvangt vrijwel direct daarna een mail met daarin een link om uw wachtwoord in te voeren. (check evt. de spam)
  • Vanaf dat moment kunt u bestellingen plaatsen

Fietsbrillen op sterkte

Voor de brillen van Gyron, die door ons op de markt worden gebracht, bieden wij nu ook de mogelijkheid om hiervoor glazen op sterkte te leveren. Op de Velofollies kunt u hier ook kennis mee maken.

Automatische incasso/ domiciliering

Op basis van verschillende verzoeken van onze klanten hebben wij onze bank verzocht om Incasso-service/ domiciliering aan te bieden.
Met ingang van heden is deze extra service beschikbaar.
Als u gebruik wilt maken van deze service verzoeken wij u bijgaand formulier in te vullen en aan ons te retourneren. Na administratieve verwerking in ons systeem zullen wij u een bericht geven en geldt vanaf de eerstvolgende factuur de automatische incasso/ domiciliering.


reset cookie consent