voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 25,-Een moment geduld aub.

De Gyron Go is de perfecte E-Bike helm!

Dat vinden wij bij Gyron en met ons vele E-Bikers inmiddels ook!

Gyron go E-bike helm

Maar waarom is dit dan?

Om deze vraag te beantwoorden keken we naar de criteria en uitslag van de helmentest van de ANWB Wij hebben de Gyron Go door experts laten beoordelen op de criteria zoals in deze test gehandhaafd zijn.

Licht Gewicht

Zo wordt de Gyron Go heel licht van gewicht bevonden; met z’n 280 gram zou het de lichtste helm uit de test zijn geweest. De Gyron Go is daarbij met 22 ventilatiegaten een zeer goed ventilerende helm en voldoet aan de strenge veiligheidsnorm EN1078.

Comfort & Pasvorm

Ook aan het comfort is gedacht; de Gyron Go heeft een iets rondere pasvorm dan de meeste andere helmen waardoor de pasvorm “West-Europees” is; hierdoor valt de helm over uw hoofd heen in plaats van iets boven uw hoofd te blijven hangen. Het insectennet in de helm is stevig en verhoogt het comfort aanzienlijk. Daarbij is een insectennet in de prijsklasse van de Gyron Go eerder uitzondering dan regel.

Uiterlijk: Chique en sportief

Over smaak valt niet te twisten maar qua design is de Gyron Go daarbij zeer fraai! Geen flitsende speedy-helm maar een chique design in een mat zwarte kleur of exclusieve matte titaniumkleur. Met de Gyron Go mag u gezien worden!

Prijs

Verkrijgbaar voor 49,95 bij onze dealers (Link naar dealerpagina) of online op www.gyronsport.nl

Gyron go E-bike helm Beach