voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 50,-Een moment geduld aub.

Verzenden

Gyron case & cloth

Bij Gyron Active Eyewear behandelen we je order binnen 12 uur. Wanneer je je bestelling voor 16:00uur plaatst, dan wordt je bestelling op de eerstvolgende werkdag geleverd.

Retourneren

Bij Gyron Active Eyewear willen we graag dat je tevreden bent met uw nieuwe Gyron zonnebril. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. 

De teruggezonden producten dienen onbeschadigd te zijn, compleet met meegeleverde accessoires en in de originele verpakking. Stuur ook een kopie van de pakbon mee en de reden van terugzending. De product kunnen worden gestuurd naar:

Gyron Active Eyewear
Eris Trading Nederland B.V.
Westkanaalweg 10e
2461 EC Ter Aar
Nederland

De kosten van terugzending worden niet vergoed. We adviseren om het pakket te versturen met een track&trace mogelijkheid, zodat je kan volgen of je pakket bij ons is afgeleverd.

Let op! Wanneer na een retour, door creditering, het orderbedrag onder de €50,= komt, dan zullen de verzendkosten worden verrekend met het terug te storten bedag.

Indien er afgerekend is met PayPal, dan biedt PayPal aan om de retourkosten te vergoeden. Kijk op de PayPal website voor meer informatie.

Gyron Active Eyewear behoudt zich het recht voor kosten te berekenen voor retourzendingen van producten met gebruiksporen.
Houdt er rekening mee dat het maximaal twee weken duurt voordat het geld wordt terug gestort op je bankrekening.reset cookie consent