voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 25,-Een moment geduld aub.

Fotochromatische fietsbril

Een fotochromatische fietsbril is ideaal wanneer je vaak de fiets pakt om te sporten. Een sportbril met meekleurende lenzen biedt namelijk een groot voordeel voor het zicht tijdens bijvoorbeeld het fietsen, zeilen en hardlopen. De lens wordt automatisch lichter en donkerder wanneer het licht buiten verandert, wat in elke situatie voor maximaal zicht zorgt. Een fietsbril met fotochromatische lenzen is in vele soorten en maten verkrijgbaar bij Gyronsport. Onze brillen beschikken over technologieën van hoge kwaliteit, die tegelijkertijd voor een scherpe prijs bij ons verkrijgbaar zijn. Dit geldt dus ook voor jouw nieuwe sportbril met meekleurende glazen!

Benieuwd naar ons volledige assortiment?


Brillen

Kies voor een professionele fietsbril met fotochromatische lenzen

Meekleurende lenzen zorgen ervoor dat je je sportbril overal kunt gebruiken. In een bos wordt je zicht verbeterd doordat de glazen lichter kleuren, terwijl bijvoorbeeld in de duinen in de open zon de glazen wat donkerder worden. Deze en nog meer technologieën vind je terug in onze exclusieve brillen! Gyronsport begrijpt bovendien dat sporters qua materialen graag de beste kwaliteit willen. Zeker als je vaak sport, is het van belang dat je je spullen lang kunt blijven gebruiken. Dit geldt ook zeker voor sportbrillen. Wij hebben ervoor gezorgd dat jij alleen de beste kwaliteit kunt verwachten. Bovendien moet een fietsbril met fotochromatische lenzen natuurlijk ook goed staan! In ons assortiment vind je dan ook genoeg inspiratie voor jouw sportieve stijl, of het nu voor het mountainbiken, wintersporten of hardlopen bedoeld is.

Jouw sportbril snel in huis

Een sportbril met meekleurende glazen is bij ons online te bestellen, maar ook bij een van onze dealers. Bestel je vóór 16.00 uur? Dan kun je jouw bestelling de volgende werkdag al verwachten. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf € 25,-. Zo profiteer je van de maximale prijs-kwaliteitverhouding en kun je snel weer zonder risico’s buiten sporten. Kies voor het grootst mogelijke comfort en bestel vandaag nog een professionele fietsbril met fotochromatische lenzen voor jouw favoriete sportactiviteit!