voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 25,-

Filters

Filters

Artikel sortering
Kleur
toon meer
toon minder
Lens
toon meer
toon minder
Maat
Technologie
toon meer
toon minder


Een moment geduld aub.

Cycling


Wanneer jij een mountainbike of zonnebril nodig hebt, zit je bij Gyronsport helemaal goed. In ons assortiment vind je alleen brillen van de hoogste kwaliteit om jouw favoriete sport te kunnen beoefenen, altijd tegen de scherpste prijzen. Waarom komt die kwaliteit uit voort? De verschillende technologieën die in bijvoorbeeld een mountainbike of racefiets zonnebril zijn toegepast, in combinatie met stijlvolle designs.

Vanaf  € 12,95
Vanaf  € 29,95
Vanaf  € 34,95
€ 39,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 39,95
Vanaf  € 49,95
Vanaf  € 49,95
Vanaf  € 79,95
Vanaf  € 79,95
Vanaf  € 99,95
Vanaf  € 99,95
2 pagina's   1 2 volgende

Draag op de mountainbike of racefiets de ideale bril voor maximaal comfort


Op de racefiets en de mountainbike is een goede zonnebril belangrijk. Allerlei rondvliegend materiaal zoals, vliegen, steentjes, of overhangende takken, kunnen een gevaar zijn voor je ogen. De sterke luchtstraal en het constante uv-licht in je ogen kunnen na verloop van tijd net zoveel beschadigingen en irritaties aan je ogen veroorzaken. Daarnaast wil je er natuurlijk ook gewoon sportief en stijlvol uitzien wanneer jij aan het sporten bent! Om die reden is een zonnebril een must wanneer je graag vaak op de racefiets of mountainbike zit. Gyronsport heeft voor zowel sportieve heren als dames en voor iedere sport een ideale bril in het assortiment. Bekijk ook over welke technologieën onze

Of je nu een sportzonnebril beschikken. 


Jouw exclusieve sportbril snel in huis


Bij Gyronsport combineren we de beste lenzen en coatings met mooie, lichte en stevige monturen. Wanneer je uren aan het fietsen bent op je racefiets of mountainbike, verdien je een fijne, lichte zonnebril. En die zijn er genoeg in onze collectie! Bestel je voor 16:00 uur? Dan ontvang je je producten de volgende werkdag al in huis. Daarnaast bieden wij gratis verzending vanaf € 25,-. Kortom, bij Gyronsport profiteer je van exclusief materiaal en uitstekende service tegen aantrekkelijke prijzen!