voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 25,-Een moment geduld aub.
Home / Gyron Camp

Gyron Camp

MerkGyron
KleurBlack
Lens

ProductAantal
Gyron Camp Red Mirror
€ 44,95Art# 8718924550588
 
Merk: Gyron    Kleur: Black    Lens: Red mirror    Technologie: 100% UV400, Decentered lens, Multi-layered coatings, Adjustable nose pads
Voorraad: >5
Gyron Camp Yellow
€ 39,95Art# 8718924550595
 
Merk: Gyron    Kleur: Black    Lens: High contrast yellow    Technologie: 100% UV400, Decentered lens, Multi-layered coatings, Adjustable nose pads
Voorraad: >5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Gyron Camp

De Gyron Camp is een comfortabele, "wrap-around", frameloze sportbril en heeft lichtgewicht, flexiblele pootjes (Grillamid TR90). Persoonlijke afstelling is mogelijk door de aanpasbare neusbrug. De decentered, high-contrast lenzen met een speciale coating geven een scherp, maar een voor de ogen rustig beeld. Verkrijgbaar in shiny black met een smoke lens en Red Multilayered coating. Ook verkrijgbaar in shiny black met een gele high contrast lens. Beide lenzen hebben een hydrophobic coating waardoor er geen druppels blijven staan in natte condities. Inclusief luxe opberg case en een schoonmaakdoekje.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 25,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.