voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 50,-Een moment geduld aub.
Home / Gyron Lacaille

Gyron Lacaille

MerkGyron
LensBrown
Kleur

ProductAantal
Gyron Lacaille Anthracite
€ 49,95Art# 8718469660650
 
Merk: Gyron    Kleur: Anthracite    Lens: Brown    Technologie: 100% UV400, Decentered lens, Polycarbonated lens, TR90, Adjustable nose pads, High contrast lens
Voorraad: >5
Gyron Lacaille Brown
€ 49,95Art# 8718469660643
 
Merk: Gyron    Kleur: Brown    Lens: Brown    Technologie: 100% UV400, Decentered lens, Polycarbonated lens, TR90, Adjustable nose pads, High contrast lens
Voorraad: >5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Gyron Lacaille

De Gyron Lacaille is een comfortabele, sportieve wrap-around bril, met een lichtgewicht, onbreekbaar (Grillamid TR90) frame. Persoonlijke afstelling door de aanpasbare neusbrug. De decentered, high-contrast lenzen geven een super scherp, maar een voor de ogen rustig, beeld. Lacaille: voor actieve mensen, maar ook voor op het terras en in de auto.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8,50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.


reset cookie consent