voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 50,-Een moment geduld aub.
Home / Gyron Miram

Gyron Miram


ProductAantal
Gyron Miram
€ 39,95Art# 871WEB9660995
Merk: Gyron
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid
productafbeelding
productafbeelding

Gyron Miram

De Gyron Miram is een sportieve bril met een licht, kunststof frame (Grillamid TR90) en onbreekbare, decentered polycarbonate lenzen. De Miram is er in Crystal met een oranje Multi Layered Coating (MLC), voor een zeer helder zicht. De Transparent Smoke uitvoering is met Smoke Flash Mirror Coating aan de buitenkant en een anti fog coating aan de binnenkant. De Miram is goed aan te passen door de buigbare pootjes en de rubben nose inserts zorgen er voor dat de bril altijd goed blijft zitten. Super voor skating, running en cycling. 100% UV protectie.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8,50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.


reset cookie consent